Servicii irigatii profesionale: proiectare, executie si montaj sisteme de irigatii automatizate.

Putem fi partenerul dvs de incredere pentru crearea si intretinerea sistemlui de irigatii de la A la Z.
Proiectare Profesionala

Sarcina noastra fiind cea de a gasi solutia personalizata optima fiecarui caz in parte.

Pregatire teren si montaj

Pregatirea terenului si realizarea santurilor de irigatie necesare cu utilaje specializate.

Garantie & servicii post vanzare

Oferim garantie pentru lucrarile executate si servicii post vanzare / lucrarile sezoniere specifice de intretinere a sistemului si reparatii.

Sisteme de irigatii automatizate cu aspersoare si/sau picuratoare

Oferim consultanta pentru alegerea tehnicilor potrivite pentru irigare in functie de nevoile plantelor, suprafata vizata, sursele de energie si apa, respectiv mijloacele financiare disponibile.
Sisteme de Irigare prin Aspersie

Se foloseste cu preponderenta pentru: udarea gazonului, a terenurilor de sport, in parcuri si spatii publice; pentru irigarea legumelor de camp, a ceralelor, lucernei, tutunului etc; dar si pentru irigare in sere si solarii cu microaspersoare si pulverizatoare.
Un sistem automatizat si ingropat este solutia ideala pentru udarea gazonului din curte.

Sisteme de Irigatii prin Picurare

Executam sisteme supraterane si/sau subterane de udare prin picurare. Irigare gravitationala din rezervoare de acumulare (butoaie, bazine IBC etc) sau cu agregate de pompare (hidrofor).
Putem asigura udarea irigarea concomitenta, automatizat, a plantelor din curte si gradina: gard viu, jardiniere, plante decorative, borduri florale, pomi si arbusti fructiferi, gradina de legume.

Sisteme Irigatii Livezi, Sere si Solarii

Cele mai eficiente sisteme pentru pomicultura sunt cele prin picurare. Se recomanda in special pentru livezile tinere - asigura o dezvoltare dinamica a puietilor, si pentru plantatiile intensive. In sol se creeaza conditii favorabile pentru dezvoltarea sistemului radicular, nu se umecteaza frunzele si aerul din plantatie. Sistemul se utomatizeaza usor pentru programarea regimului optim de irigare.

Dotari - Utilaje profesionale specializate

Efectuam lucrarile de amenajare si pregatire a terenurilor cu utilaje dedicate pentru un minim de deranj si un timp de executie cat mai scurt.
Miniexcavator

Executam lucrari mecanizate cu ajutorul miniexcavatorului: fundatii case, garduri; santuri pentru canalizare; alimentare cu apa; fibra optica, cabluri electrice; montaj fosa septica; drenaj pentru fosa septica; nivelare si compactare teren; terasament curti, drumuri, platforme; piscine.
Ideal pentru spatiile inguste din curti si gradini.

Masina sapat santuri

Sapam santurile pentru sistemele de irigatii subterane cu ajutorul unui utilaj specializat ce ofera viteza de executie si o curatare perfecta a santului fara a mai fi nevoie de interventii ulterioare. Pamantul rezultat din sapare este scos cu ajutorul unui mecanism tip sfredel melcat care aseaza acest material in lateralul santului, fiind astfel usoara reumplerea acestuia.

Transport

Livram la terenul vizat toate componentele sistemului de irigatii si ne ocupam de transportul tuturor utilajelor necesare lucrarilor de pregatire si montaj a sistemelor de irigatii (miniexcavator, masina de sapat santuri, coase, drujbe, unelte etc). Putem asigura si transport pentru moloz, pamant, toate resturile rezultate in urma sapaturilor.

Scule si unelte gradinarit

Uneltele si sculele de gradinarit sunt necesare in majoritatea cazurilor de amenajare si pregatire teren pentru montarea sistemelor de irigatii. Trimmer, drujba, masina de tuns iarba, roaba si uneltele clasice de gradinarit sunt mereu la indemana. Putem asigura de asemenea tractoras sau tractor si accesorii pentru diverse lucrari in gradina (frezare, cosire etc).

0 %

Sisteme automatizate pentru irigatii rezidentiale

Proiectare, montaj si intretinere sisteme de irigare in curte si gradina

Sistemele automatizate de irigatii rezidentiale se proiecteaza personalizat pentru fiecare curte si gradina sau zona verde in functie de dimensiunile suprafetelor si plantele vizate:

 • Gazon, gard viu, jardiniere, plante decorative, flori
 • Gradina de legume, pomi fructiferi, vita de vie

Scopul proiectarii acestor sisteme de irigatii este de a asigura necesarul de apa optim pentru fiecare tip de vegetatie, udarea sa fie in mod regulat chiar si in perioadele vacantelor si scaderea costurilor cu apa.

Alegerea tipului de sistem potrivit

In functie de specificatii (diversitate, suprafata, surse de apa, automatizare, buget) proiectam sisteme de irigatii de diferite niveluri de complexitate:

 • Simple (linii de irigare)
 • Linii conectate prin sisteme de distributie si / sau valve
 • Sisteme integrate automatizate

Etape - Necesar Materiale - Montaj

Informatii suplimentare despre alegerea tipului potrivit, proiectarea si constructia sistemelor de irigatii rezidentiale pentru curte si gradina.

Sisteme automatizate de irigare livezi si plantatii

Proiectare, montaj si intretinere sisteme de irigatii profesionale.

O mare parte dintre pomii fructiferi prezinta cerinte mari fata de umiditatea solului.

Insuficienta apei in sol are ca efecte:

 • Reduce cresterea lastarilor;
 • Afecteaza dezvoltarea frunzelor, marimea si calitatea fructelor;
 • Scurteaza durata de viata a radacinilor active sau franeaza cresterea acestora toamna.

Ca rezultat, vigoarea de crestere a pomilor scade esențial, regularitatea productiei si volumele recoltelor nu mai sunt stabile, pomii imbatranesc prematur, iar durata lor de viata este mult mai mica.

Irigarea prin sisteme automate este cea mai eficienta metoda de udare a pomilor si puietilor, acestea permit economisirea de apa si combustibil, peste 50% fata de celelalte metode, economisirea energiei la pompare, a fortei de munca la deservire, permite udarea pe orice tip de relief si, concomitent, prin aceasta instalatie se poate administra ingrasamintele necesare (fertigare).

In sol se creeaza conditii favorabile pentru dezvoltarea sistemului radicular, nu se umecteaza frunzele si aerul din plantatie, se preteaza la programarea regimului optim de irigare printr-un controler de automatizare.

 • Livezi de mere, pere, prune, ciresi, caise, nectarine,
 • Plantatii de nuci, aluni
 • Liziere de salcami pentru o dezvoltare mai dinamica

Tipuri - Necesar Materiale - Particularitati

Informatii suplimentare despre proiectarea si constructia sistemelor de irigatii prin picurare.

Programati o intalnire cu noi pentru a
discuta obiectivele si specificatiile proiectului de irigatii

Ne puteti gasi aici